Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve huzurevi sakinleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

02.10.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve huzurevi sakinleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Menekşe ve yaşlılarla bir süre görüşen Baysan, bir gün herkesin yaşlanacağını ve huzurevlerinin bu anlamda önemli olduğunu ifade ederek, "Önemli olan sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşlanmak. Çorlu Huzurevi, bu anlamda çok önemli bir hizmet kurumudur. Burada yaşayan huzurevi sakinlerimize bir nebze olsun katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Sizleri mutlu görmek bizim en büyük mutluluğumuz" dedi.

Menekşe de, Çorlu Belediyesi ve vatandaşların huzurevine kurulduğu günden beri desteklerini esirgemediğini belirterek, "Bugün huzurevimizde yaşlı ve bakıma muhtaç 83 kişiye hizmet veriyoruz. Belediyemiz ihtiyaç duyduğumuz her an yanı başımızda oldu. Size ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çorlu'da "Kalbin İçin Pedalla" etkinliği düzenlenecek

Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında Çorlu'da "Kalbin İçin Pedalla" etkinliği düzenleneceği bildirildi.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 4 Ekim 2015 Pazar günü hareketli yaşamın kalp sağlığı açısından önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilecek olan bisiklet turu etkinliğinin, Atatürk Meydanı'ndan start alacağı belirtildi.

Açıklamada, Atatürk Meydanı'ndan saat 10.00'da hareketle Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Parkı güzergahında gerçekleşecek bisiklet turuna tüm halkın bisikletleriyle birlikte davetli olduğuna yer verildi.

Çorlu TSO'dan "Kurum Kültürü ve Değişim Yönetimi Eğitimi" projesi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  tarafından hazırlanan "Kurum Kültürü ve Değişim Yönetimi Eğitimi" projesinin Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde kabul edildiği bildirildi.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, yaptığı açıklamada, TRAKYAKA binasında düzenlenen imza töreni ile projenin protokolünün imzaladığını söyledi.

Bu tür projelerin kurumlarına be bölgeye fayda sağlayacağına inandığını belirten Sülün, "Sürekli gelişen, çağdaş yönetim anlayışı ile yönetilen, fikirlerine değer verilen farklılıklar yaratan, marka haline gelmiş lider bir oda olma vizyonumuzla, önceliğimiz her zaman üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır. Personelimize yönelik olarak düzenlenecek eğitimler Ekim ayı içerisinde gerçekleşecektir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement