Çorlu Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çorlu Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı

Türkgücü, Velimeşe ve Ergene-2 OSB kuruluş ile Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş.'ne katılım konuları konularının görüşüldüğü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başkanlığında Çorlu Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısı yapıldı.

11.10.2013 17:38

Çorlu Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başkanlığında yapılan toplantıda; Türkgücü, Velimeşe ve Ergene-2 OSB kuruluş ile Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş.'ne katılım konuları görüşüldü.

Türkgücü OSB kuruluş protokolüne yüzde 33, Velimeşe OSB kuruluş protokolüne yüzde 13, Ergene-2 OSB kuruluş protokolüne yüzde 7 ve Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş.'ne 984/120 hisse ile katılım oybirliği ile kabul edildi. Söz konusu birliklerde yer alacak asil ve yedek üyelerin belirlenmesiyle devam eden Çorlu Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'un Çorlu Belediyesi-DSİ işbirliği ile yapılacak içme suyu ve kanalizasyon hatları ile arıtma tesisinin yapım süreçleri hakkında bilgilendirme yapması ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorlu Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement