Çorlu Tso Başkanı Sülün Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çorlu Tso Başkanı Sülün Açıklaması

Çorlu Tso Başkanı Sülün Açıklaması

''Bulgaristan ile olan ilişkilerimizin gelişmesini istiyoruz''

21.04.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, "Bulgaristan ile olan ilişkilerimizin gelişmesini istiyoruz" dedi.

Sülün, Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde yeni iş fırsatları yaratmak ve iki ülkenin ticari bağlarını güçlendirmek için bir dizi ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Daha fazla ticaret ve ekonomik işbirliği yaratmak, aynı zamanda da kültürel ve sanatsal alanlarda da ilişkilerini daha kapsamlı hale getirmek istediklerini belirten Sülün, bölgesel yakınlığı iyi değerlendirmek istediklerini belirtti.

Çorlu TSO olarak ülkeler arası gelişmelere ve bilgi alışverişine önem verdiklerini belirten Sülün, "Biz, göreve geldiğimiz günden beri ülkeler arası ilişkilere önem veriyoruz. İş adamlarımızı birçok ülkeye götürerek buralarda yapılan ticaret ve sektörleri gösteriyoruz. Bu kapsamda, sınır komşumuz olan Bulgaristan'a da ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İş adamlarımız, orada yapılan işleri yerinde inceleyerek, bilgi sahibi olma şansını yakalıyor. Onun için, Bulgaristan ile olan ilişkilerimizin gelişmesini istiyoruz" diye konuştu.

Sülün, bundan sonra da ülkeler arası ziyaretleri sürdüreceklerini söyledi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Tso Başkanı Sülün Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement