Çorlu'ya 7 Yatırım - Son Dakika
Yerel

Çorlu'ya 7 Yatırım

Çorlu\'ya 7 Yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak "Çorlu'ya boş gelmedik, 7 projeyi yanımızda getirdik." dedi.

24.10.2014 11:59  Güncelleme: 12:18

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu'ya 7 yeni yatırım yapacak.

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçedeki bir otelde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Çorlu'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, sorulara cevap bulabilmek, istekleri dinleyerek değerlendirmek, mevcut durumun fotoğrafını çekmek ve yapacaklarını anlatmak için ilçeleri ziyaret ettiğini anlatan Albayrak, şöyle konuştu:

"Çorlu'ya boş gelmedik, 7 projeyi yanımızda getirdik. Atakent Ticaret Merkezi, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Semt Pazarı, Kapalı Spor Salonu, Meyve Sebze Hali, Katlı Otopark ve Çevre Yolu Bağlantı projelerini kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz."

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise bazı şeyleri sıfırdan kurmanın çok zor olduğunu,  Albayrak'ın olağanüstü bir performans gösterdiğini belirterek, "Hem özel hayatından hem ailesinden hem kendinden fedakarlık yaparak bu süreyi büyük başarı ile atlattı ve ekibini kurarak, yapılanmasını kısa sürede tamamlayarak hizmetlerine başladı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, Çorlu mahalle muhtarları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları sorularını, isteklerini ve beklentilerini Başkan Albayrak ve daire başkanlarına ileterek görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'ya 7 Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement