Çorum'da 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırıda 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırıda 4 Gözaltı

Çorum\'da 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırıda 4 Gözaltı

Çorum'da bir otomobil içerisinden av tüfeğiyle açılan ateş sonucu bacaklarından yaralanan 46 yaşındaki Selahattin Biçer ve 21 yaşındaki Fatih Battal, hastanede tedavi altına alındı.

04.03.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da bir otomobil içerisinden av tüfeğiyle açılan ateş sonucu bacaklarından yaralanan 46 yaşındaki Selahattin Biçer ve 21 yaşındaki Fatih Battal, hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Çorum'un Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yolda yürüyen Selahattin Biçer ve Fatih Battal'a bir otomobil içinden av tüfeği ile ateş açıldı. Biçer ve Battal, bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Görgü tanıklarının polise haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralanan iki kişi ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin yaptığı soruşturma kapsamında Osman B.(19), Uğur D. (22), Eray S.(18) ve Burcu Y.(19), yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada bir av tüfeği de ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırıda 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement