Çorum'da Ayın Polisleri Ödül - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Ayın Polisleri Ödül

Çorum\'da Ayın Polisleri Ödül

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından ayın polis uygulaması hayata geçirildi.

08.09.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından ayın polis uygulaması hayata geçirildi.

Çorum İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, tarafından ilk kez hayata geçirilen uygulama kapsamında bu ay ayın polisi seçilenler açılandı. Yapılan değerlendirmeler sonucu ayın polisi seçilen Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli Ayhan Tamdemir ve Muhammet Köse ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, polis teşkilatında motivasyonun artırılması adına ayın polisi uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi.

Uygulamanın ilkini gerçekleştirdiklerini dile getiren Tarancı, "Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir asayiş olayında Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli iki personelimizin bu olaydaki çalışmaları yaptığımız değerlendirmeler sonucunda en başarılı çalışma olarak değerlendirildi" dedi.

Tarancı, konuşmasının ardından ayın polisi seçilen Ayhan Tamdemir ve Muhammet Köse'ye önce altın hediye etti ardından ise teşekkür belgesi verildi. Ödül töreninde Emniyet Müdür Yardımcıları Adem Yüce ve Selçuk Erdoğan Aras ve Personel Şube Müdürü Tahsin Kılıç katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'da Ayın Polisleri Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement