Çorum'da Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm

Çorum\'da Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

12.06.2014 17:40

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı (KKKA) şüphesiyle sevk edildiği Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Safiye Peşmen (54) adlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlçeye bağlı Arifegazili köyünde yaşayan Safiye Peşmen, geçen hafta tarlada çalışırken kene tarafından ısırıldı. Keneyi kendisi çekip çıkaran Peşmen, birkaç gün sonra yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetiyle Sungurlu Devlet Hastanesine, oradan da Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağırlaşması üzerine de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. KKKA şüphesiyle tedavi gören Safiye Peşmen, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Safiye Peşmen'in cenazesi Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi ekiplerinin nezaretinde doğum yeri olan Arifegazili köyünde toprağa verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement