Çorum Tso'dan Vali Kara'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso'dan Vali Kara'ya Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ahmet Kara'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.10.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ahmet Kara'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile yönetim kurulu üyeleri, makamında ziyaret ettikleri Vali Kara'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kara, Çorum sanayisinin bölge illeri arasındaki en gelişmiş sanayi olduğunu ifade ederek, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

"Siz mal ve hizmet üretiyorsunuz. İşi siz yapıyorsunuz, biz de sizin işinizi kolaylaştırmakla görevliyiz" diyen Vali Kara, şunları kaydetti:

"Devletin görevi, vatandaşın işini kolaylaştırmak. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak, önünüzün açılması için bizleri yönlendirmelisiniz. Bizi yönlendirin ki, biz de devletin bir yavaşlığı varsa bunu giderelim. Göreve başladıktan sonra kentle ilgili bana verilen bilgiler hep olumlu yönde. Çorum'un kültürel yapısı da hayli zengin. İş dünyasına kapımız her zaman açıktır. Bize düşen ne ise koşarız, görevimizi yaparız."

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal da Vali Kara'ya, kentin ekonomik yapısı ve sanayisiyle ilgili bilgi verdi. Çorum sanayisinin çok farklı sektörlerden oluşan bir yapıya sahip olduğunu belirten Başaranhıncal, Çorum'un, 600'e yakın küçük ve orta ölçekli işletmesiyle bir KOBİ başkenti olduğunu vurguladı.

Kentte bürokrasi, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası arasında uyumlu bir çalışma düzeninin olduğa dikkati çeken Başaranhıncal, bundan sonra da aynı uyumla güzel çalışmaların yapılacağına inandığını kaydetti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Tso'dan Vali Kara'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement