Cü Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Cü Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Cü Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı 2014 yılı mütevelli heyeti toplantısı, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında gerçekleştirildi.

29.09.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı 2014 yılı mütevelli heyeti toplantısı, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında gerçekleştirildi.

Senato Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Sayıştay Başsavcısı Ömer Duman, İş Adamı Veysel Dursun, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Necaattin Çelik, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, fakülte dekanları, yönetim kurulu üyeleri ile vakıf yönetimi katıldı.

Vakıf Başkanı Rektör Kocacık'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından toplantı gündem maddeleri okunarak divan başkanlığına mütevelli heyeti üyelerinden Naci Muslu seçilmesi ile devam edildi.

CÜ Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk vakfın amacından bahsederek, burs ve teşvikler, Bilim Aktif A.Ş bünyesindeki faaliyetler, vakıf arazileri üzerinde planlanmış olan öğrenci yurtları ile vakıf işletmesi, Sivas Aktif Eğitim Anonim Şirketi, Bilim Aktif Medikal Limited Şirketi, burs ve teşvikler gibi birçok alanda bilgiler verdi.

Buyruk, CÜ Vakfı bünyesinde yapımı devam eden ve tamamlanan alanlar ve inşaat çalışmalarından bahsederek, "Merkezi depomuz, mevcut yerinin hijyen şartlarına ve yol güzergahına uygun olmamasından dolayı konukevi binasının alt kısmına yeni depo inşa edilerek taşındı, yeni depomuza soğuk hava sistemi kuruldu, merkezi depo, market ve kantinlerimizde ürün kabul ve sevkiyat işlemlerinin tamamı, otomasyon programımız üzerinden online olarak yürütülmeye başlandı. Medikal kantinimiz raflar ve etiket sistemi ile yeni bir görünüme kavuşturuldu. Merkezi büfe modern dizaynı ile öğrencilerimizin hizmetine sunuldu, Ora Cafe'de alt yapı, dekorasyon ve peyzaj çalışmaları yapıldı. bünyemizde bulunan internet, otomasyon ve kamera altyapımız yenilenerek daha güvenli ve hızlı bir yapıya kavuşturuldu" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement