Cumhuriyet Üniversitesi'nden Recep, Tayyip ve Erdoğan'a Altın Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Üniversitesi'nden Recep, Tayyip ve Erdoğan'a Altın Hediyesi

Cumhuriyet Üniversitesi\'nden Recep, Tayyip ve Erdoğan\'a Altın Hediyesi

Sivas'ta dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanının isminden esinlenerek Recep, Tayyip ve Erdoğan adları verilen üçüzlere Cumhuriyet Üniversitesi rektörü altın hediye etti.

30.12.2014 11:18  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminden esinlenerek Recep, Tayyip ve Erdoğan adları verilen üçüzleri ziyaret eden Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi bebeklere altın hediye etti.

REKTÖR KOCACIK VE YARDIMCILARINDAN BEBEKLERE ALTIN HEDİYESİ

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde 2 Aralık'ta üçüz erkek bebek dünyaya getiren Kemal ve Dilek Akıncı çiftini hastanede ziyaret etti.

Ziyarette anne Dilek Akıncı ile bir süre sohbet eden Kocacık'la beraberindekiler, anne ve bebeklerin sağlık durumu hakkında Yenidoğan Servisi Sorumlusu Doç. Dr. Fatih Bolat'dan bilgi aldı. Rektör Kocacık ve Rektör Yardımcıları üçüz bebeklere altın hediye ederek, anne Dilek Akıncı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Üniversitesi'nden Recep, Tayyip ve Erdoğan'a Altın Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement