Çubuk'ta Denetimlerde, 21 Aracın Ruhsatına El Kondu - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta Denetimlerde, 21 Aracın Ruhsatına El Kondu

Çubuk\'ta Denetimlerde, 21 Aracın Ruhsatına El Kondu

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı denetimde, içinde servis minibüsü, dolmuş ve okul servisinin bulunduğu 21 aracın ruhsatına el konuldu.

08.09.2014 14:04

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı denetimde 21 aracın ruhsatına el konuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, zabıta ekipleri, ilçe genelinde servis minibüsleri, dolmuş ve okul servis araçlarını denetledi. Yönetmeliklere uygun taşıma yapılıp yapılamadığını denetleyen ekipler, toplam 100 aracı kontrol etti. Açıklamada, ulaşım sektöründeki esnafların yasalara uygun davranmalarının beklendiği belirtildi.

Belediye Zabıta Müdürü Ünal Ayten, kendilerine gelen şikayetler üzerine trafik denetlemelerini artırdıklarını ifade etti. Ayten, bu uygulama ile kanunlara uygun şekilde hareket eden servis taşımacılarının haklarının korunduğunu kaydetti.

Bugüne kadar toplam 100 aracın kontrol edildiğini söyleyen Ayten, "Zabıta Müdürlüğü olarak servis ve toplu taşıma araçlarının yönetmeliğe uygun ve evraklarının tam olarak olup olmadığını kontrol ediyoruz. Özellikle toplu taşıma ve servis araçlarının taşıma kapasitesinde standartlara uygun bir şekilde taşımacılık yapıp yapmadıklarını ve şoförlerin kılık kıyafetlerini de kontrol ettik. Ankara Bulvarı'nda yaklaşık 100 araç denetlenmiş ve eksik evrak bulunduran 21 aracın ruhsatına el konulmuştur. Ruhsatlarına el konulan araç sahiplerine evraklarını tamamlamaları konusunda gün verildi. Ayrıca yapılan kontrollerde yolcu şikayetleri de anlık değerlendirilmiştir" ifade etti.

Denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirten Ayten, kendilerine desteklerinden dolayı Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Denetimlerde, 21 Aracın Ruhsatına El Kondu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement