Çubuk'ta Küçük Yazarlar Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta Küçük Yazarlar Kitaplarını İmzaladı

Çubuk\'ta Küçük Yazarlar Kitaplarını İmzaladı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde ‘Bu Öykünün Kahramanı Benim’ projesinin finalinde küçük yazarlar eserlerini imzaladı.

12.06.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 'Bu Öykünün Kahramanı Benim' projesinin finalinde küçük yazarlar eserlerini imzaladı.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Bu Öykünün Kahramanı Benim' isimli proje kapsamında ilköğretim seviyesindeki öğrenciler,  yazdıkları hikaye, deneme, masal ve resimleri bir kitapta topladı.

Proje kapsamında düzenlenen yarışmaya 300 öğrenci  eserleriyle katıldı. Bunlardan 43'ü bir araya getirilerek kitap haline getirildi. Kitabın imza günü Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programla yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, proje hakkında şunları söyledi:

"Doğrusu öğrencilerimiz açısından özgüven veren, kendi iç dünyalarındaki o güzel duyguları ortaya çıkaran bir çalışma oldu. Bu projeyi öğrencilerimiz açısından gerçekten önemli, onların daha ileride büyük yazarlar olabilmelerini cesaretlendiren bir proje. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Ayrıca projenin kitaplaşması daha bir güzel oldu. Bu projenin bir müzik etkinliği ile birleşmesi ayrıca güzel oldu."

Değerlendirmede birinci olan minik yazarlardan Ayça Göktaş, 'Tutunacak dal' öykü ve resimle, duygularını kağıda yansıttığını ve birinci olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kitabın ilk baskısını Çubuklu işadamları, Yıldırım Beyazıt ve Gazi Üniversitesi ortaklaşa üstlendi.

Öykü ve resim dalında birinciliği Türk Telekom Ortaokulu'ndan Ayça Göktaş,  Resim dalında Türk Telekom Ortaokulu'ndan Beyza Aksoy ve öykü dalında Yıldırım Beyazıt Ortaokulu'ndan Rabiz Nur Başbay ikinciliği, hem resim hem öykü dalında Yıldırım Beyazıt Ortaokulu'ndan Derya Ertepe üçüncülüğü ve Jüri özel ödülünü ise öykü dalında Bekir Yılmaz Ortaokulu'ndan Sultan Bilici, resim dalında Yıldırım Beyazıt Ortaokulu'ndan Rabiz Nur Başbay elde etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Küçük Yazarlar Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement