Çukobirlik Araban Şubesi Pamuk Alımına Başladı - Son Dakika
Yerel

Çukobirlik Araban Şubesi Pamuk Alımına Başladı

Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği ‘ÇUKOBİRLİK’ Araban Şubesi, 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuk, 1 lira 60 kuruştan alımına başladı.

21.09.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği 'ÇUKOBİRLİK' Araban Şubesi, 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuk, 1 lira 60 kuruştan alımına başladı.

Araban ÇUKOBİRLİK Şube Başkanı Hasan Altun, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Merkezi Adana'da bulunan Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen 2014 yılı pamuk fiyatlarına göre 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu ortaklarından 1 lira 60 kuruştan peşin alımına başladık. Araban Ovası'nda başlayan 2014 yılı pamuk hasadı döneminde hedefimiz bin ton'un üzerinde pamuk almak.ÇUKOBİRLİK olarak 2014 yılı için açıkladığımız ve peşin alımına başladığımız 42 randıman 1 kilogram kütlü pamuk için belirlediğimiz 1 lira 60 kuruş olan fiyatı beğenmeyen üretici ortaklarımızın pamuklarını ücretsiz olarak depolarımızda muhafaza etmek üzere emanete bırakabilir yada aynı fiyattan değerlendirerek peşin olarak parasını alabilir. Pamuğunu değerlendirmeyip ücretsiz olarak depolarımızda yararlanmak için emanete bırakan ortak üreticilerimize de depolarımızdaki emanet pamukları için ton başına dört yüz Türk lirası avans veriyoruz. ÇUKOBİRLİK'e ortak olan üreticilerimizi 2014 yılı pamuk hasadı döneminde tüccara ezdirmeyeceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukobirlik Araban Şubesi Pamuk Alımına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement