Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Katılan Çocukları Kabulünde,... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Katılan Çocukları Kabulünde,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan çocukları kabulünde, "Her ölüm erkendir ama çocuk ölümü gerçekten çok erkendir.

20.04.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan çocukları kabulünde, "Her ölüm erkendir ama çocuk ölümü gerçekten çok erkendir. Biz çocuklar yaşasın istiyoruz. Çocuklar yaşasın ki büyüdüklerinde daha güzel bir dünyanın inşasına katkı sağlasın istiyoruz. Daha da önemlisi çocuklar sadece yaşamakla kalmasın, kendilerini güvende hissetsinler, gıdadan giyime, eğitimden sağlığa, her türlü hizmeti alsınlar istiyoruz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Anne babalarınızdan, öğretmenlerinizden başlayarak ülkenizdeki tüm büyüklerden, dünyadaki çocukların yaşadıkları sıkıntılar konusunda daha hassas olmalarını talep etmelisiniz. Emin olun siz isterseniz olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Katılan Çocukları Kabulünde,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement