Cumhurbaşkanı'nın Güzergahında Görevli Trafik Polisine Otomobil Çarptı - Son Dakika
3. Sayfa

Cumhurbaşkanı'nın Güzergahında Görevli Trafik Polisine Otomobil Çarptı

Cumhurbaşkanı\'nın Güzergahında Görevli Trafik Polisine Otomobil Çarptı

Haber Murat DELİKLİTAŞ - Kamera Özgür EREN İstanbul DHA Beyoğlu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu için trafik düzenlemesi yapan trafik polisine otomobil çarptı.

22.01.2016 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Murat DELİKLİTAŞ - Kamera Özgür EREN İstanbul DHA

Beyoğlu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu için trafik düzenlemesi yapan trafik polisine otomobil çarptı. Hafif şekilde yaralanan polis memuruna, ambulans gelene kadar meslektaşları yardım etti.

Kaza saat 20.30 sıralarında Halıcıoğlu Bademlik Mevkii'nde meydana geldi. Haliç Kongre Merkezi'ndeki nikah törenine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sonrası, trafik polisleri trafik akışını düzenlemeye başladı. Bu sırada, Bademlik yönünden Haliç Köprüsü'ne gitmekte olan 34 EE 8744 plakalı otomobil, yol kenarında duran trafik polisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan polis hafif şekilde yaralandı. Yaralı polisin yardımına ilk olarak meslektaşları koştu. Ambulans gelene kadar yaralı polisin başından ayrılmayan meslektaşları, yaralı polisin ıslanmaması için de üzerini örttü.

Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, boyunluk taktıkları yaralı polis memurunu ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan trafik polisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otomobiliyle polisi çarpan sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Cumhurbaşkanı'nın Güzergahında Görevli Trafik Polisine Otomobil Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement