Cumhuriyetin 92. Yılı Narlıdere'de Törenlerle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyetin 92. Yılı Narlıdere'de Törenlerle Kutlandı

Cumhuriyetin 92. Yılı Narlıdere\'de Törenlerle Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü etkinlikleri, Narlıdere Demokrasi meydanında gerçekleştirilen Atatürk anıtına çelenk sunum töreni ile başladı.

28.10.2015 17:28  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Garnizon Komutanı İstihkam Albay Adem Haydar, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı, Narlıdere'de bulunan okulların öğrenci ve öğretmenleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı. Çelenk sunum töreninin ardından Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi'nin tören şeref defterini imzaladı.

Demokrasi meydanında gerçekleştirilen çelenk sunum töreninin ardından Narlıdere şehitliğine geçildi. Cumhuriyet 92. Yılı sebebi ile Şehitlere saygı ziyaretinde bulunuldu ve şehitlik mezarlarına karanfiller sunuldu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Garnizon Komutanı İstihkam Albay Adem Hayda ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı daha sonra Cumhuriyetin 92. Yılı dolayısıyla gazi ve şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumhuriyetin 92. Yılı Narlıdere'de Törenlerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement