D-Resort Grand Azur İle Marmaris'te Bayram Tatili - Son Dakika
Güncel

D-Resort Grand Azur İle Marmaris'te Bayram Tatili

D-Resort Grand Azur İle Marmaris\'te Bayram Tatili

Marmaris'in en köklü otellerinden, her mevsim tatilin adresi D-Resort Grand Azur'da sevdiklerinizle geçirebileceğiniz keyifli bir bayram tatili sizleri bekliyor.

27.06.2016 15:45  Güncelleme: 15:46

Denizin hemen yanı başında, yeşillikler içinde, çam ağaçları, palmiyeler ve endemik türdeki rengarenk bitkilerle çevrili ödüllü bahçelere sahip otel, mavi bayraklı plajı ve denize sıfır konumuyla da öne çıkıyor.

Çam ormanlarının güzelliğini Ege Denizi'nin benzersiz mavisiyle tamamlayan Marmaris'in en özel noktalarından kordon boyunda yer alan D-Resort Grand Azur Marmaris, Bayram iznini tatil yaparak geçirmek isteyenleri bekliyor. On iki aya yayılan huzur ve dinginlik vaat eden D-Resort Grand Azur, özel olarak düzenlenen bahçesinin hemen yanından başlayan denizi ise mavinin en güzel tonlarını gözler önüne seriyor. Lezzetli yemekleri, üstün hizmet anlayışı, merkeze 20 dakika yürüyüş mesafesinde olması ile tatil severlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Hem sağlık hem lezzet bir arada

Marmaris'teki en kapsamlı hizmet sunan spa merkezi Azur Spa, tüm yıl boyunca favori olmaya devam ediyor. Spa merkezinde keyifli bahçe manzarasına hakim, yerden tavana cam ve yüksek teknoloji fitness merkezinin yanı sıra bölgenin tek ısıtmalı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. Görkemli spa merkezi özel hamamı, saunası, buhar banyosu, masaj ve terapi odalarıyla dinlenmek ve yenilenmek isteyen konuklar için ideal bir kaçış noktası.

Birinci sınıf su sporları merkezi ile ücretsiz kullanılabilen tenis kortları ve animasyonun yanı sıra hemen kumsalın yanında yer alan barda, her gece sunulan canlı müzik D-Resort Grand Azur'da keyifli ve alternatifli bir tatil sunuyor. D-Resort Grand Azur Marmaris, Dalaman Uluslararası Havaalanına 90 km, Bodrum Uluslararası Havaalanına 130 km, Marmaris şehir merkezine ise 2 km uzaklıkta bulunuyor.

Tüm koya hakim panoramasıyla; otelin en üst katında, her mevsim misafirlerine hizmet veren Steak & Bar, yaşlandırılmış et konseptiyle, D-Resort Grand Azur'un en önemli lezzet duraklarından olurken; kıyı restoranlarıyla da yazın, damak tadından vazgeçmeyip hem sağlıklı hem bol seçenekli lezzet alternatifleri arayanların tercihi oluyor. Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunan Palmiye Restoran ise zengin mutfağıyla hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Resort Grand Azur İle Marmaris'te Bayram Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement