Dağcılar'dan Başkana Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Dağcılar'dan Başkana Teşekkür

Dağcılar\'dan Başkana Teşekkür

Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

26.01.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafakemalpaşa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dağcılık Kulübü üyeleri İbrahim Kamburoğlu, Turgut Ünen ve İbrahim Göçeri'nin katıldığı ziyarette, Başkan Kurtulan'a, Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciği tarafından 'Balkan Dağcılar Dostluk Buluşması'na verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kosova, Karadağ, Arnavutluk ve Makedonyalı 30 dağcının 10-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Mustafakemalpaşa'ya yaptıkları ziyarette güçlü bir kardeşlik köprüsü kurulduğunu söyleyen Dağcılık Kulübü Başkanı İbrahim Kamburoğlu, Başkan Sadi Kurtulan'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Mustafakemalpaşa'da dağcılık ve doğa sporlarına yönelik ilgiye her zaman katkı vermeye hazır olduklarını dile getirdi. 6-7 Şubat tarihlerinde Kıbrıslı dağcıları misafir edeceklerini kaydeden Başkan Kurtulan, "Dağ turizmini Mustafakemalpaşa'nın geleceği için önemli bir alan olarak görüyoruz. Bölgemiz doğa sporları için oldukça uygun. Önceki yıllarda atletizm, yamaç paraşütü, downhill, dağ yürüyüşü ve oryantiring gibi alternatif sporları güzel ve etkili organizasyonlarla hayata geçirdik. Doğa sporlarının yaygınlaştırılmasına yönelik yapılan çalışmalarımızı bu dönemde daha da arttıracağız. Şubat ayında da Kıbrıs Magosa Belediyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri Mustafakemalpaşa'da olacak. Yine güzel bir faaliyeti birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağcılar'dan Başkana Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement