Daha İyi Hizmet İçin - Son Dakika
Güncel

Daha İyi Hizmet İçin

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Temizlik İşleri Şantiyesi ile Fen ve Destek İşleri Şantiyesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

25.08.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşlarına daha iyi hizmet için çalışmalarını sürdüren Menderes Belediyesi, ilçeye kazandıracağı Temizlik İşleri Şantiyesi ile Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyesi'nin inşaatını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi'nde Temizlik İşleri Şantiyesi, Görece Hürriyet Mahallesi'nde ise Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyesi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Modern yapılar

Barbaros Mahallesi'nde 500 metrekare alan üzerinde hizmet verecek Temizlik İşleri Şantiyesi'nde araçlar için otopark ve araç bakım bölümü yer alırken, idari bina içerisinde çalışan personel için dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak olacak. Bin metrekare alan üzerine kurulan Görece Hürriyet Mahallesi'ndeki Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyesi ise 5 adet deponun yanı sıra otopark, araç bakım bölümü ve idari binası ile hizmet verecek. İdari bina içerisinde Temizlik İşleri Şantiyesi'nde olduğu gibi personel için dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak olacak.

Etkin ve verimli çalışma

Şantiyelerin ilçeye daha iyi hizmet vermek adına yapıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Menderes Belediyesi olarak ilçemizde daha etkin ve verimli çalışmak için şantiyelerimizi inşa ediyoruz. Yapacağımız iki şantiye ile belediye işlerimiz daha düzenli, hızlı ve sistemli hale gelmiş olacak"dedi.

Çalışanlarımızı önemsiyoruz

Şantiyelerin özel olarak hazırlandığını belirten Başkan Soylu,"İki şantiyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı olacak. Bu müdürlüklerde çalışan ekip arkadaşlarımızı da unutmadık. Onların sağlıklı ve modern alanlarda çalışması için şantiyemizde özel düzenlemeler gerçekleştiriyoruz. İdari binamızda onlar için dinlenme odaları, tuvalet, banyo ve mutfak bulunacak. Modern tesisler ile modern Menderes için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sera da kurulacak

Park ve Bahçeler Müdürlüğü için şantiye yapılacağını da söyleyen Başkan Soylu,"İlçemizde önem verdiğimiz park bahçe çalışmalarımızın daha sağlıklı yürümesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz'e bağlı bir şantiyeyi de ilerleyen süreçte hayata geçirmek istiyoruz. Kısık Mahallemiz'de düşündüğümüz projemizde serada olacak. Böylelikle hem kendi ürünümüzü yetiştireceğiz hem de maddi anlamda önemli bir tasarrufu belediye olarak sağlamış olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daha İyi Hizmet İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement