Daire Başkanları İlçelerde İncelemelerde Bulundular - Son Dakika
Güncel

Daire Başkanları İlçelerde İncelemelerde Bulundular

Daire Başkanları İlçelerde İncelemelerde Bulundular

Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Aşkın Günay ve Erkan Arıcı İlçelerde İncelemelerde bulundular.

22.10.2014 22:15  Güncelleme: 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Aşkın Günay ile Gülnar- Mut Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı, Taşucu Atatürkevi, Gülnar Taşoluk'da bulunan yedi yatırlar ve Zeyne'de bulunan Zeynel Abidin Türbesinde incelemede bulundular.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Aşkın Günay ile Gülnar-Mut Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı Gülnar Büyükşehir Belediyesine devri yapılan Taşucu Atatürk Evi, Gülnar Zeyne Türbesi ile Aydıncık Aynalıgöl ve Gülnar Taşoluk'da bulunan yedi yatarlar Türbelerinde incelemelerde bulundular. Zeyne'de bulunan halk Türbenin elektrik borcundan dolayı elektriğinin kesildiği bilgisini alan daire başkanları Büyükşehir Belediyesi olarak elektrik faturasının ödeneceğini ifade ettiler.

Zeyne'de halkla sohbet eden ve sorunlarını yerinde dinleyen Daire Başkanları Aşkın Günay ve Erkan Arıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın selamlarını ilettiler. Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aşkın Günay, A.B Dış ilişkiler Şube Müdürü ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Konsolosu Sayın Ayşen Volkan İnanıroğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyarette Mersin ve Kıbrıs arasında Kültürel ve sosyal projeler geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Muhabir: Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Daire Başkanları İlçelerde İncelemelerde Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HAYRI BÜYÜK: DAİRE BAŞKANLARI İŞ DEĞİL BOL BOL REKLAM PEŞİNDELER. YAZIK MERSİN E MART-KASIM NE DEĞİŞTİ. . . . BENDE OY VERDİĞİM İÇİN PİŞMANIM. SN BAŞKAN BUNLARI GÖRMÜYORMU. 0 0 Yanıtla

Advertisement