Damat 30 Bin Liralık Takılarla Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Damat 30 Bin Liralık Takılarla Kaçtı

Damat 30 Bin Liralık Takılarla Kaçtı

Yeni gelin R.E., 8 gün önce evlendiği Mehmet Ali E.'nin nikahta takılan 30 bin lira değerindeki ziynet eşyasıyla kaçtığını iddia etti.

24.08.2014 18:20  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde 22 yaşındaki R.E., 8 gün önce evlendiği 27 yaşındaki Mehmet Ali E.'nin nikahta takılan 30 bin lira değerindeki ziynet eşyasıyla kaçtığını ileri sürdü.

DAMAT TAKILARI ALIP KAÇTI

Salihli'nin Durasıllı Mahallesi'nde oturan R.E. ile bakkal işleten Mehmet Ali E., geçen 16 Ağustos Cumartesi günü kıyılan nikahla evlendi. İddiaya göre Mehmet Ali E., nikahtan sonraki günün sabahı, takılan 30 bin lira değerindeki ziynet eşyasıyla birlikte ortadan kayboldu. Geçen zamana rağmen telefonla da ulaşamadığı eşinin başka bir kadın ile ilişki yaşadığını öğrendiğini söyleyen R.E., savcılığa giderek şikayetçi oldu.

"DÜĞÜN GECESİ HER ŞEY BİTTİ"

Mehmet Ali E. ile 8 ay görüştüklerini ve severek evlendiklerini söyleyen R.E., "Birlikteliğimizin ardından evlenmeye karar verdik. Çünkü biririmizi çok seviyorduk. 1 hafta önce Durasıllı Mahallesi'nde evlendik. Düğün öncesindeki dönemde onun herhangi bir şüpheli hareketi olmadı. Düğün gecesi her şey bitti ve sabah 11.00'de kalktığımda telefonumda bir mesaj olduğunu gördüm. Mesajında arkadaşının babasının öldüğünü ve hastanede olduğunu yazmıştı. Saat 12.20 sıralarında yine aradım. Bana bu kez öğleden sonra 15.00-16.00 gibi geleceğini söyledi. Bu konuşmamızda bana düğünde takılan takıları dedesine bıraktığını söyledi." dedi.

"YEDEK HATTI VE YEDEK SEVGİLİSİ VARMIŞ! ALLAH'INDAN BULSUN"

Akşam saat 19.00'da yakınları evine geldiğini aktaran R.E "Halasının kızları bana sevgilisi olduğu söyledi. Aslında nişanlılık sürecinde cep telefonunda birkaç defa mesajlarını yakaladım. Kendisi mesajları sürekli yalandı. Meğer kendisinin ayrı bir yedek hattı ve yedek sevgilisi varmış. Onun yalanlarla dolu bir dünyası varmış. Bunu çok geç öğrendik. Bütün dünyam ve hayallerim yıkıldı. Allah'ından bulsun. Savcılığa giderek şikayetçi oldum. Boşanma davası için de başvurdum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Damat 30 Bin Liralık Takılarla Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • cesurlu: Adamın isminin baş harfi R. E ortada T olsa tanıdık isim olacak 19 29 Yanıtla
  • MANİSALI: BİZ DURURKEN ÖYLE NE OLDUĞU BELİRSİZ KİŞİLİKLERE GİDERSENİZ SONU BU OLUR 33 2 Yanıtla
  • resat: bu sefer damat kaçmış :) 23 0 Yanıtla
  • SALİH AMEL: İçtiğim sigara camel önemli olan SALİH AMEL 17 5 Yanıtla
  • birdost1: adamda tip yok bulmus gül gibi kızı yakında o kız ona tekmeyi basarsa şaşmayin 18 0 Yanıtla
  • Ali YILMAZ: Kesin adanadakiilaç mümessili gibi yapmıştır. Sahte anne baba buldu düğün yaptı vede kaçtı. 17 1 Yanıtla
  • ayşe arslan: ALLAHINDAN BULSUN. ' 10 3 Yanıtla
  • Ali: Baraj Kapaklarının Açılmasıyla Siirt'e Pikniğe Giden çok Sayıda Kişi Su Altında Kaldı. 30 Kişi boğulup hayatını Kaybetti. Haberleri Dolaşıyor. ajanslarada düştü haber Şuanda. Siirte olupta Net Bilgisi olan Bilgilendirsin. Son Durum ne ? 0 11 Yanıtla
    SALİH AMEL: 30 veya 38 kişi boğularak öldü diyorlar kardeş 0 0 SALİH AMEL: PREZE ATTIM SEBASTİAN 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement