Damat Adayı, Zuhal Topal'ın Programından Şikayetçi Oldu - Son Dakika
Magazin

Damat Adayı, Zuhal Topal'ın Programından Şikayetçi Oldu

Kandırıldığını söyleyen damat adayı Adnan İrişme, savcılığa dilekçe vererek "Beni tehdit ettiler, elimizde fotoğrafların var seni rezil ederiz." diyerek şikayette bulundu.

21.01.2016 11:36  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programında kandırıldığını iddia eden damat adayı Adnan İrişme, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe vererek yapımcı Zeynep Esra Peker, program ekibinden Aslı Kaprol ve Merve Polat'tan şikayetçi oldu.

Mağdur edildiğini dile getiren damat adayı Adnan İrişme, Zuhal Topal'la İzdivaç programı için yaptığı suçlamada şunları dile getirdi:

AĞIR SUÇLAMALARDA BULUNDU

Sevdiğim kadın Nargile Hanım'la tüm evraklarımızı hazırlayıp evlilik günümüzü aldık. Bize söylenen tarihte ben stüdyoda hazır bulundum. Gelini görmek istediğimde nikahtan önce görme, uğuru kaçmasın dediler. Bunun üzerine büyük bir heyecanla oturduğum nikah masasında evleneceğim kişi olan Nargile Hanım'ın gelmediğini duyunca şok oldum.

"BANA KAŞ GÖZ YAPTILAR"

Stüdyonun kenarında bekleyen ekibe Nargile'yi sorduğumda bana kaş göz işareti yapıp, sus sakın ağzını açma dediler. Önce bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Ama Nargile Hanım telefona bağlandığında şok oldum. Yayın bittiğinde beni düşürdükleri durumdan dolayı gururum çok incindi. Tüm aileme ve çevreme rezil oldum. Bu sebeple ağlamaya başladığım sırada ikinci bir şokla karşılaştım.

"BENİ TEHDİT ETTİLER"

Sahte nikah memuru olduğunu öğrendiğim Halis Bozkurt yanıma gelip üzülme, ağlama dedi. Daha sonra bana ben nikah memuru değilim, seyircileri getiren şoförüm. Beni de bu yayına zorla çıkardılar dedi. Program çalışanlarına bana neden bunu yaptıklarını sorduğumda elimizde sana ait resimler var, seni tüm Türkiye'ye rezil ederiz diye tehdit ettiler. Ayrıca bu şikayeti yaparsam, ailemin başına kötü şeyler geleceğini söylediler. Bunun üzerine bir süre daha yayına devam etmek zorunda kaldım.

Yapımcı Zeynep Esra Peker, program ekibi Aslı Kaprol ve Merve Polat'tan şikayetçi olduğunu ifadesine ekledi.

Damat Adayı, Zuhal Topal\'ın Programından Şikayetçi Oldu

Son Dakika Magazin Damat Adayı, Zuhal Topal'ın Programından Şikayetçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Ayse kocak: Sobe film acıklama yaptı, atv ve sabahın asılsız haberleri vs diye anlasılan uydurmaca bi haber 12 47 Yanıtla
  • ANTİ AKP: 13 YILDAN BERİDİR MEMLEKETİN TEPESİNE YILAN GİBİ ÇÖREKLENİP BAYKUŞ GİBİ TÜNEMEK SURETİYLE MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI CENAZE EVİNE ÇEVİREN SİYASİ İKTİDAR TÜRKİYE Yİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK İÇERİSİNDEN ÇIKILMASI ÇOK ZOR OLAN KANLI BİR GİRDABIN İÇERİSİNE SÜRÜKLEMİŞTİR ACİLEN DURDURULMASI GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR İLAVETEN YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT ETMEKTEDİRLER ÖNCELİKLE BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA TÜRKİYE YE KENDİ HİLAFETLERİ İLE HÜKMEDECEKLERDİR... 23 31 Yanıtla
    İl limon atiii: Ağzından bal akıyor keşke dediklerin gerçek olsa sen ve senin gibildrdende kurtulurduk 8 6
  • gungecmiyorki: yeter ya kaldirin su programlari RUTUK NEREDESIN. 39 2 Yanıtla
  • lütfü: Bende katılacam bu programa yeme içme bedavaymış otelde kalıyon 38 3 Yanıtla
  • H. demir demir : Helal olsun sana ?? ya bu program lar hepsi yalan 31 2 Yanıtla
  • turkuz: bir gün Zühal topalda programdan kaçarsa sasmayin .Zühal topal bu sacmaliga çok fazla 29 1 Yanıtla
  • hayde...: esra ile seda mi yaptırıyor bunlari yoksa... onlarin oyunu mu bu :)) 18 5 Yanıtla
  • Sd: Karaktersiz bir program 20 2 Yanıtla
  • Vatandas: Zugal topal bi uyuz hanife bi uyuz umut bi uyuz reytink davasina hergun bunlari cikartiyor otekiler yazik masum masum oturuyorlar 100 kere rutuke sikayet ettik avanta parami yiyorlar yayindan kaldirmiyorlar 20 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement