Daniel Tan Barlaser, A Takımla İdmana Çıktı - Son Dakika
Spor

Daniel Tan Barlaser, A Takımla İdmana Çıktı

Daniel Tan Barlaser, A Takımla İdmana Çıktı

Fatih Terim'in 2014'te İngiltere'nin elinden kaptığı ve Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını verdiği Daniel Tan Barlaser, Newcastle United'ın A takımıyla idmana çıktı.

24.01.2016 16:02  Güncelleme: 12:33

Avrupa'da dedektif gibi Türk futbolcuları takip ettiren Fatih Terim, 2014 yılında İngiltere'nin elinden kaptığı ve Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını verdiği Daniel Tan Barlaser, Newcastle United'ın A takımıyla idmana çıktı.

Milliyet'te yer alan haberde, Watford maçına hazırlanan Newcastle'ın bugünkü antrenmanında yeni yüzler de takımla çalışmaya başladı. Bu oyunculardan biri de Daniel Tan Barlaser.

TÜRKİYE'Yİ TERCİH ETMİŞTİ

Bu hafta 19 yaşında basan genç yetenek Barlaser, İngiltere U18 kadrosuna çağrılmasına rağmen Türkiye milli takım forması giymeyi tercih etmişti.

Gateshead'de doğan ve burada büyüyen Daniel Tan Barlaser, 9 yaşından beri Newcastle forması giyiyor. En etkileyici özelliğini kanatların iki tarafında da oynayabilmesi olan genç yıldızın, henüz A takım kadrosuna katılması beklenmiyor.

Barlaser'le birlikte genç oyuncu Rolando Aarons da Newscastle A takımıyla antrenmanlara çıktı. Ada ekibi her iki yıldızdan da ümitli ve geleceğin yıldızları olarak görüyor.

DANIEL TAN BARLASER KİMDİR?

Newcastle'ın güneyinde yer alan Gateshead'de 18 Ocak 1997'de doğan Doğan Tan Barlaser 1.84 boyunda. Sağ ayağını daha etkin kullanan genç yıldızın asıl mevkii orta sahanın ortası olmasına rağmen her iki kanatta da oynayabiliyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Daniel Tan Barlaser, A Takımla İdmana Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement