Danimarka'da Öldürülen Türk Genci - Son Dakika
Güncel

Danimarka'da Öldürülen Türk Genci

Kopenhag polisi, tespit ettiği Ozan Özcan'ın 2 katil zanlısını teslim olmaya çağırdı.

16.04.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da silahla vurulan 21 yaşındaki Türk genci Ozan Özcan'ın katil zanlılarını belirleyen polis, basın aracılığıyla zanlılara teslim olmaları çağrısı yaptı.

Kopenhag Herlev'te 12 Nisan Cumartesi günü arabasına binerken kimliği belirsiz kişilerce başından tek kurşunla vurularak öldürülen Konya asıllı 21 yaşındaki Ozan Özcan'ın katil zanlıları tespit edildi. Kopenhag polisi, isimleri ve etnik kökenleri henüz açıklanmayan 29 ve 30 yaşındaki iki kişiye teslim olmaları için basın yoluyla çağrıda bulundu.

Teslim olmamaları halinde zanlıların isim ve fotoğraflarının kamuoyuyla paylaşılacağını açıklayan polis, akraba ve arkadaşlarıyla görüşülen zanlılara ulaşılamadığını belirtti. Polis, artık arandıklarının farkında olan zanlıların güvenlik güçlerini arayabilecekleri özel bir numarayı da yine medya yoluyla paylaştı.

Zanlılardan birisinin Özcan'ın yaşadığı Gladsaxe semtinde, diğerinin Bronshoj semtinde yaşadığını belirten polis yetkilileri, zanlılar ile maktul arasında nasıl bir ilişki ve cinayetin çete hesaplaşması olup olmadığına dair bir ipucu bulunmadığını bildirdi. - Danimarka

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Danimarka'da Öldürülen Türk Genci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement