Danimarka-Türkiye Maçını Statta 14 Bin Kişi İzleyecek - Son Dakika
Spor

Danimarka-Türkiye Maçını Statta 14 Bin Kişi İzleyecek

Danimarka'daki Odense TREFOR Park Stadındaki Türkiye-Danimarka karşılaşma için yaklaşık 4 bini Türk taraftarı olmak üzere 14 bin biletli izleyici bulunuyor.

03.09.2014 20:45  Güncelleme: 20:49

A Milli Takım'ın Danimarka ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle birçok Avrupa ülkesindeki Türkler, Odense kentindeki TREFOR Park Stadı'na geldi.

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki İzlanda maçı öncesi, özel maçta Danimarka ile karşılaşacak.

Fyn Adası'ndaki Odense kentine dün ulaşan milli takım kafilesi, TREFOR Park Stadı'na geldi. Karşılaşma için yaklaşık 4 bini Türk taraftarına olmak üzere 14 bin bilet satıldığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun da izlediği maça, 1990'lı yıllarda milli takımı çalıştıran Danimarkalı teknik direktör Sepp Piontek de TFF tarafından davet edildi.

Milli oyunculardan Hakan Çalhanoğlu ve Semih Kaya sakatlıkları nedeniyle Danimarka maçında forma giyemeyecek. Arda Turan, Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'in ise hafif sakatlıkları bulunduğu belirtildi.

Teknik Direktör Fatih Terim dün yaptığı açıklamada, hazırlık maçında 6 oyuncu hakkını da kullanacağını ve İzlanda maçı öncesinde 17 futbolcusunun performansını görmek istediğini belirtmişti.

Öte yandan Danimarka Futbol Federasyonunun 125. yıl dönümü olması dolayısıyla maç öncesinde santraya Danimarka Futbol Federasyonu 1889 yazılı pankart açıldı.

Sırbistan'dan Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic üçlüsünün yöneteceği maçta ilk 11'ler şöyle:

Danimarka: Kasper Schmeichel, Peter Ankersen, Nicolai Boilesen, Daniel Agger, William Kvist Jörgensen, Christian Eriksen, Niclas Bendtner, Andreas Bjelland, Lasse Schöne, Thomas Kahlenberg, Pierre Emilie Höjbjerg

Türkiye: Onur Recep Kıvrak, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Selçun İnan, Olcay Şahan, Mehmet Topal, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Ömer Toprak, Ersan Adem Gülüm, Ahmet İlhan Özek. - Danimarka

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Danimarka-Türkiye Maçını Statta 14 Bin Kişi İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement