Dans ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dans ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya'ya Ziyaret

Dans ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya\'ya Ziyaret

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir’de gösteriler yapan Macaristan, Ekvador dans Grupları ile İstanbul ve Bursa Halk Oyunları ekipleri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

10.07.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Akşehir'de gösteriler yapan Macaristan, Ekvador dans Grupları ile İstanbul ve Bursa Halk Oyunları ekipleri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Macaristan, Ekvador Dans Grupları temsilcileri ile İstanbul Harman Gençlik Spor Kulübü ile Bursa Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ekipleri temsilcileri katıldı.

Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'ne katıldıkları için tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Akkaya, "Gerçekten oyunlarınızla, kıyafetlerinizle ve o samimi sıcak bakışlarınızla etkinliklerimize renk kattınız. Dünyanın Ortası, Nasreddin Hoca'mızın memleketine yakışır bir şekilde tebessümünüz ve sıcak samimi duygularınızla bizlere katkı sağladınız" diye konuştu.

Dans grubu ve halk oyunu ekipleri de, Akşehir'de bulunmaktan ve burada gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek Başkan Akkaya'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. Dans grubu ve halk oyunu ekipleri Başkan Akkaya'ya çeşitli hediyeler sunarken, Başkan Akkaya da ekiplere Akşehir Belediyesi Kültür Yayınları ve Akşehir Kirazı Lokumu'ndan oluşan birer set armağan etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dans ve Halk Oyunları Ekiplerinden Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement