Dany Beşktaş'la Anlaştı mı? İşte O Flaş Gelişme - Son Dakika
Spor

Dany Beşktaş'la Anlaştı mı? İşte O Flaş Gelişme

Dany Beşktaş\'la Anlaştı mı? İşte O Flaş Gelişme

Dün akşam saatlerinde ortaya atılan iddianın üzerine Beşktaş Başkanı Fikret Orman devreye girdi.

15.01.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savunmaya takviye arayışında olan Beşiktaş, menajerler aracılığıyla önerilen Dany'yi istemiyor. Kamerunlu futbolcunun resmi menajeri Fazıl Özdemir'in bilgisi dışında siyah beyazlı takıma önerildiği de ifade edildi. Sezonun geri kalanında Galatasaray'ın kadrosunda tutmak istemediği futbolcu için sarı kırmızılı yönetimin bilgisi dahilinde böyle bir öneri yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Dany'nin kiralanmasına Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic onay verse de siyah beyazlı yönetim Kamerunlu stoperi veto etti.

Başkan istemiyor

Ronaldinho ve Lescott transferlerini çözemeyen siyah beyazlılar, defans ve hücum hattına takviye için çaba sarfediyor. Birçok ismi transfer listesine alan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Dany ismine kesinlikle karşı çıkıyor. Bilic'in onay vermesine ve böyle bir oyuncuya ihtiyac duyduğunu belirtmesine rağmen yönetim kurulundaki bazı üyelerin Dany transferine kesinlikle karşı. Başkan Fikret Orman'ın da gelecek tepkilerden dolayı Dany'in yerine farklı bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Dün akşam saatlerinde ortaya atılan bu iddiaların üzerine Eurosport.com Türkiye, futbolcunun menajeri Fazıl Özdemir ile konuşmuş, transferin gerçekleşmediğini açıklamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dany Beşktaş'la Anlaştı mı? İşte O Flaş Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement