Darbe Girişimini Engelleyemediği İçin Bunalıma Giren Yarbay İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimini Engelleyemediği İçin Bunalıma Giren Yarbay İntihar Etti

Darbe Girişimini Engelleyemediği İçin Bunalıma Giren Yarbay İntihar Etti

Siirt'te bulunan 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili Yarbay Levent Önder, darbe girişimini önleyemediği gerekçesiyle canına kıydı.

22.07.2016 10:48  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süredir Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili görevini yürüten Yarbay Levent önder, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Siirt'teki gelişmeleri engelleyemediği için girdiği bunalım sonucu bu sabah erken saatlerde, beylik tabancası ile intihar etti.

AÇIKLAMA VALİLİKTEN GELDİ

Siirt Valiliği, konu ile ilgili bugün yaptığı yazılı açıklamada, şu bilgileri verdi:

"3'üncü Komando Tugay Komutanlığında görevli Kurmay Başkanı Vekili Yarbay Levent Önder, sabah erken saatlerde beylik tabancası ile intihar etmiştir. Yarbay Levent Önder bir süredir kurmay başkanlığı görevine vekalet ediyordu. 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşananları hazmedemeyerek ruhsal bir çöküntü içine girmiş, darbeci teröristlerin hain planlarına engel olamaması sebebiyle yaşananları gururuna yedirememiş, kendisi gönüllü olarak savcılığa tanık sıfatıyla ifade vermiş ve yaşadığı buhran neticesinde hayatına son vermiştir. Vatansever evladımızın kederli ailesine, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimini Engelleyemediği İçin Bunalıma Giren Yarbay İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tanju : Helal sana gönüllerimizin aynalı tahiri adamsın adam Allah cumhurbaskanimiz RTE basimizdan eksik etmesin saglikli uzun ömür nasip etsin insallah Amin 0 0 Yanıtla
  • lannnnnnnnnn: bundan iyi delil mi olur ulan amerika yeter artik verin sunu 0 0 Yanıtla
  • Ercan ergin: allah CC cenneti alsın başımız sağolsun ailesine yar yardım etsin vatan sağ olsun amin 0 0 Yanıtla
  • kaat kull: öldürün sonra intihar etti.böyle Bi saçmalık olamaz engel olamadı diye intihar etmiş senin çocukların yokmu 0 0 Yanıtla
  • rte : hadi lan. yakaliyacaklar diye 0 0 Yanıtla

Advertisement