Darbeyi Önceden Bildiği Öne Sürülen Vadi'de Savcı Öz'e de Yer Verilmişti - Son Dakika
Magazin

Darbeyi Önceden Bildiği Öne Sürülen Vadi'de Savcı Öz'e de Yer Verilmişti

"Darbeyi önceden biliyorlardı" iddiaları ile gündeme gelen Kurtlar Vadisi'nde şimdilerin firari savcısı Zekeriya Öz'e de yer verilmişti.

17.08.2016 12:21  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi Pana Film, "Kurtlar Vadisi Darbe" isimli filmin çekileceğini duyurdu. Ancak yapım şirketinin filmin "kurtlarvadisidarbe.com" alan adlı internet adresini 15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 2 ay önce 18 Mayıs tarihinde satın almış olması "Darbeyi önceden biliyorlar mıydı?" sorularını akıllara getirdi.

VADİ'DE SAVCI ÖZ'E DE YER VERİLMİŞTİ

Bu iddiaların gündeme gelmesinin ardından Kurtlar Vadisi'nin geçmiş bölümlerindeki videolar sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Türkiye gündemini yakından takip eden dizide 17-25 Aralık sürecinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'e de yer verilmişti.

"BENİ HANGİ ÜLKE ADINA SORGULUYORSUN?"

Dizinin o gün yayınlanan bölümünde bir yardımcısı savcıya Tel Aviv'den arandığını söyledi. Bu sözler karşısında çılgına dönen Kara, savcının yakasına yapışarak "Ben hangi ülkedeyim, beni hangi devlet adına sorguluyorsun. Sen Türkiye'nin savcısı mısın, İsrail'in avukatı mısın?" ifadelerine yer veriyor.

Darbeyi Önceden Bildiği Öne Sürülen Vadi\'de Savcı Öz\'e de Yer Verilmişti

Son Dakika Magazin Darbeyi Önceden Bildiği Öne Sürülen Vadi'de Savcı Öz'e de Yer Verilmişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement