Darende Belediyesi Camilerin Bakım ve Temizliğini Üstlendi - Son Dakika
Yerel

Darende Belediyesi Camilerin Bakım ve Temizliğini Üstlendi

Darende Belediyesi Camilerin Bakım ve Temizliğini Üstlendi

Darende Belediye Başkanlığı ve Darende İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen protokol ile İlçede bulunan tüm Camilerin temizlik ve bakımları Darende Belediyesince yapılacak.

19.07.2014 15:10  Güncelleme: 15:12

Darende Belediye Başkanlığı ve Darende İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen protokol ile İlçede bulunan tüm Camilerin temizlik ve bakımları her ay düzenli olarak Darende Belediyesince yapılacak. Darende Belediyesi tarafından oluşturulan ekip ile camilerin iç temizlikleri, halı temizlikleri, dış abdesthane lavabo bahçe gibi tüm temizlikleri aylık düzenli olarak yapılacak.

Protokol İmza töreninde konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser "Camilerimiz bizler için çok önemli, ibadetlerimizi yaptığımız mekanlardır. Başta İstanbul'umuzda gördüğümüz bu uygulamayı Darende'mizde de yapmayı düşündük ve Müftülüğümüz ile bir protokol imzalayarak bu çalışmamızı hayata geçiriyoruz. Temizlik İmandan gelir düsturu ile ibadethanelerimizi temiz tutmayı ve ibadetlerimizi huşu içerisinde yapmayı diliyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol ise, "Bugüne kadar camilerimizde bu işleri görevli İmam ve müezzin arkadaşlarımız yapmaktaydı, Belediyemiz güzel bir düşünce ile bize bu taleplerini iletti ve bizde böyle bir çalışmanın güzel olacağını söyledik ve bir protokol düzenledik. Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Protokol İmza töreninde Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Müftüsü Ahmet Varol ve Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş hazır bulundular. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende Belediyesi Camilerin Bakım ve Temizliğini Üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement