Darende'de Okullar Eğitime Hazır - Son Dakika
Yerel

Darende'de Okullar Eğitime Hazır

Darende\'de Okullar Eğitime Hazır

Darende’de 2015-2016 eğitim öğretim yılı Müdürler Kurulu 1. Dönem Toplantısı Öğretmen Evi’nde yapıldı.

11.09.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende'de 2015-2016 eğitim öğretim yılı Müdürler Kurulu 1. Dönem Toplantısı Öğretmen Evi'nde yapıldı. Darende ilçesinin yeni eğitim yılına hazır olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, "Yeni eğitim yılı eğitim camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Toplantı hakkında bilgiler veren Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, "2015-2016 eğitim öğretim yılının hazırlıklarını görüşmek ve çalışmaları planlamak amacıyla, sene başı okul müdürleri ile bir araya gelerek toplantı yaptık. Yeni eğitim yılı Darende'mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Geçen yılın eğitim ve öğretim değerlendirmesinin de yapıldığını ifade eden Fevzi İnce, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının yol haritasını konuştuklarını belirtti. İnce, "Yeni öğretim yılında destekleme ve yetiştirme kurslarının planlanması, dershanelerin kapanma sürecinden sonra bu boşluğu doldurmak amacıyla bütün okullarımızda destekleyici kurslar açmayı ayrıca mezun olan lise öğrencileri ve üniversiteye yerleşemeyen öğrencilerimiz için Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlayıcı kurslar açmayı planlıyoruz. Bunların dışında Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullarımız yeni eğitim ve öğretime hazır durumda. Okullarımızın fiziki yapılarında herhangi bir sıkıntı yok, onarım ve tadilatlar yapıldı, öğretmen eksiğimiz de fazla değil. Darende ilçemiz yeni yıla hazır, ufak tefek eksikliklerimiz olursa da giderceğiz" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende'de Okullar Eğitime Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement