Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik - Son Dakika
Yerel

Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik

Darıca Bayramoğlu Plajı\'nda Periyodik Temizlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca ilçesinde atıl vaziyetteyken halk plajına dönüştürülen Bayramoğlu sahilinde her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapıyor.

17.08.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca ilçesinde atıl vaziyetteyken halk plajına dönüştürülen Bayramoğlu sahilinde her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapıyor. Denizde biriken yosunların amfibik araç, kum temizleme traktörü ve filelerle periyodik olarak temizlendiği plajda, ayrıca çevre temizliği iki vardiya olarak temizlik personeli ile yürütülüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın hizmetine sunduğu Mavi Bayraklı plajlarla adeta mucizeyi başardı. Karamürsel ve Cebeci sahillerinde bulunan bu plajlar vatandaşların akınına uğrarken, Darıca Bayramoğlu Plajı da bölge halkının tercihi oldu.

2 bin ton sahil kumu nakledilip birçok düzenleme yapılan Bayramoğlu Halk ve Kadınlar Plajı'na vatandaşların gönül rahatlığı ile girmeleri için periyodik olarak temizleme çalışmaları yapılıyor. Gece de yürütülen temizlik çalışmalarında kum temizleme traktörü, amfibik araç, file ve çevre temizlik personeli görev yapıyor. Bayramoğlu Halk Plajı'nda her gün 04.00 ile 13.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 07.00 ile 16.00 ve 16.00 ile 01.00 saatleri arasında da iki vardiya olarak bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na ait amfibik araçla 07.00 ile 16.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesiyle ilgili çalışma devam ediyor.

Bayramoğlu Kadınlar Plajı'nda ise her gün 04.00 ile 09.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 09.00'da açılan kadınlar plajında 07.00 ile 09.00 saatleri arası bakım personelleri tarafından yoğun bir şekilde filelerle denizden yosun temizliği yapılıyor. 07.00 ile 16.00 ve 14.00 ile 23.00 saatleri arasında da iki vardiya olarak bayan bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Çevre Koruma Daire Başkanlığı'na ait amfibik araçla 07.00 ile 09.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesi ile ilgili çalışma devam ediyor. Yosunun yoğun biriktiği günlerde gece iş makineleri ile toplanan yosun alandan uzaklaştırılıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Bayramoğlu Plajı'nda Periyodik Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement