Hasta Yakınlarından Acil Servis Doktorlarına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Hasta Yakınlarından Acil Servis Doktorlarına Saldırı

Hasta Yakınlarından Acil Servis Doktorlarına Saldırı

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Farabi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görev yapan 2 doktor, hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

01.04.2015 16:40  Güncelleme: 19:14

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Farabi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görev yapan 2 doktor, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen 2 saldırgan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLGİSİZ DAVRANDI DEYİP SALDIRDILAR

Bu sabaha karşı, kalp hastası olan bir yakınlarını Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getiren B.G. ve O.Ş., doktorların ilgisiz davrandıklarını iddia ederek tepki göstermeye başladı. B.G. ve O.Ş., kendilerini sakinleştirmek isteyen pratisyen Dr. Erdinç Çelik ve Dr. Mustafa Erhan Altınöz'e saldırdı.

İKİ SALDIRGAN SERBEST KALDI

Saldırganlar güçlükle sakinleştirilirken, şikayetçi olunan 2 hasta yakını, Darıca Polis Karakolu'na götürüldü. Burada ifadeleri alınan B.G. ve O.Ş. nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Doktorlara saldırdığı ileri sürülen 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasta Yakınlarından Acil Servis Doktorlarına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement