Darıca Sahilindeki Sokak İftarına 20 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Darıca Sahilindeki Sokak İftarına 20 Bin Kişi Katıldı

Darıca Sahilindeki Sokak İftarına 20 Bin Kişi Katıldı

Darıca sahilindeki sokak iftarına 20 bin kişi katıldıKocaeli'nin Darıca ilçesinde Ramazan ayı boyunca her mahallede yapılan sokak iftarlarının sonuncusu bu akşam sahilde yapıldı.

03.07.2016 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca sahilindeki sokak iftarına 20 bin kişi katıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Ramazan ayı boyunca her mahallede yapılan sokak iftarlarının sonuncusu bu akşam sahilde yapıldı. Darıca'nın 300 dönümlük sahil şeridinde gerçekleşen sokak iftarına yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Ramazan ayı boyunca Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarının sonuncusu sahil şeridinde yapıldı. İftar öncesi vatandaşlar belediyeye ait bilgi evlerinde eğitim alan öğrencilerin ilahi ve sema gösterilerini izledi. Sokak iftarına katılan yaklaşık 20 bin kişiye iftarlarını açtıktan sonra Osmanlı macunu ve çeşmelerden akıtılan Osmanlı şerbeti ikram edildi. İftar programından sonra vatandaşlar hep birlikte sahil şeridinde Teravih namazı kıldı. Namazın ardından vatandaşlar için sakalı-şerif ziyarete açıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 'Birlik ve beraberlik örneğinin en iyi göstergesi şuan ilçemizde final iftarında sergiledik. Darıca'da Türkiyemizin dört bir yanından gelip Darıca'da hayatını sürdüren halkımız kardeşçe yaşamının mutluluğu içinde. Burada bir ayrımcılık yok. Rabbim bundan sonra da barış ve huzur içinde nice Ramazan ayları yaşatmayı bizlere nasip etsinö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darıca Sahilindeki Sokak İftarına 20 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement