DATÜB Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

DATÜB Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na Ziyaret

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

03.12.2014 15:52  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Başkanı Ziyatdin Kassanov, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre Kassanov, çalışma arkadaşları eşliğinde şirketin Ataşehir'de bulunan genel merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi hakkında detaylı bilgi alan Kassanov, projeyi yerinde inceleme fırsatı buldu.

Kassanov, "İstanbul, bu projeyle finansın da merkezi olacaktır. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin hayata geçmesiyle medeniyetin ve varlığın dönüştürücü etkisi İstanbul'un her alanında daha fazla görülecek" değerlendirmesini yaptı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da "İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra, ülkelerinden koparılıp dünyanın dört bir yanına sürgüne gönderilen Ahiska Türkleri'nin ülkelerine dönebilmeleri için yılmadan çalışan, yaşayan en büyük Türk kültür elçilerinden biri olmasının yanı sıra başarılı bir iş adamı olan Ziyatdin Kassanov'un ve çalışma arkadaşlarının ziyareti bizleri onure etti" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DATÜB Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement