Davadan Kazandığı Parayla Bedava Döner Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Davadan Kazandığı Parayla Bedava Döner Dağıttı

Davadan Kazandığı Parayla Bedava Döner Dağıttı

Samsun'da bir avukat, kendisi aleyhinde haber yapan gazeteye açtığı tazminat davasını kazandı ve aldığı parayla vatandaşa 100 kilo döner dağıttı.

29.06.2013 15:03

Samsun'da bir avukat, kendisi aleyhinde haber yapan gazeteye açtığı tazminat davasını kazandı ve aldığı parayla vatandaşa 100 kilo döner dağıttı.

Eski AK Parti İl Başkanı Avukat Adem Güney, yerel bir gazete sahibinin kendisi aleyhinde yaptığı haberlerle ilgili açtığı tazminat davasını kazandı. Avukat Güney, kazandığı parayla Cumhuriyet Meydanı'nda bedava döner dağıtma etkinliği düzenledi. Vatandaşlar, ücretsiz olan dönerden alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturarak güneşin altında dakikalarca bekledi.

AK Parti İl Başkanlığı görevinde iken yerel bir gazetenin hakkında iftira içeren haberler yaptığını, tazminat davası açtığını ve davayı kazandığını söyleyen avukat Adem Güney, "AK Parti İl Başkanı iken yerel bir gazete tarafından çok iftiralara uğradım. Yalan haberlerle Samsun'daki imajım bozulmak istendi. Benim suç örgütü lideri olduğumu ileri sürerek hakkımda yalan haber yapıldı. Bu haber üzerine ben tazminat davası açtım. Bir ahdim vardı. 'Samsun halkına hibe yapacağım, kendim değil, Samsun halkına yedireceğim' demiştim. Almış olduğum bu parayı Samsun halkına yedirmek için bugün bu etkinliği gerçekleştiriyorum. İnşallah amacına ulaştı. Samsunlulara afiyet olsun" dedi.

Daha bu tür davalarının olduğunu belirten Adem Güney, "Kazanmış olduğumuz tazminat davalarıyla Samsun halkına döner vermeye devam edeceğiz. Yaklaşık 12 tazminat davası açtım. Birilerinin buna karşı kararlı bir duruş sergilemesi lazımdı. Biz gazeteci Mehmet Yazıcı arkadaşımızla bu duruşu sergiliyoruz. Samsun'da bu bir ilk oluyor. Samsun'da artık birilerinin haksızlığa ve yalan haberlere karşı bir duruş sergileme vaktinin geldiğinin ilanıdır. Bugün 100 kilo döner ve bin ayran dağıtıyoruz" diye konuştu.

"Bedava döner. Bu dönerin parası hakkımızda haber yapan Denge Gazetesi Sahibi Adnan Bahadır'dan mahkeme ve icra yoluyla tahsil edilmiştir. Afiyet olsun" şeklinde yazan bir pankart da hazırlatan Adem Güney, döneri ilk kendisi kesti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davadan Kazandığı Parayla Bedava Döner Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement