Dayanışma'daki İstinat Duvarı Güçlendiriliyor - Son Dakika
Yerel

Dayanışma'daki İstinat Duvarı Güçlendiriliyor

Dayanışma\'daki İstinat Duvarı Güçlendiriliyor

Çankaya’nın İlkadım Mahallesi’nde bulunan Dayanışma Caddesi’nde bulunan istinat duvarı Çankaya Belediye ekipleri tarafından revize ediliyor.

30.01.2016 11:50

Çankaya'nın İlkadım Mahallesi'nde bulunan Dayanışma Caddesi'nde bulunan istinat duvarı Çankaya Belediye ekipleri tarafından revize ediliyor.

Çankaya'nın İlkadım Mahallesinde bulunan Dayanışma Caddesi'nde bulunan istinat duvarı Çankaya Belediye ekipleri tarafından revize ediliyor. Alt tarafından geçen kanalizasyon bağlantısı nedeniyle zarar gören istinat duvarı, daha güvenli hale getiriliyor. Alt tarafından geçen kanalizasyon bağlantısı nedeniyle bir kısmı yıkılan istinat duvarının belirli bir kısmı ekipler tarafından yenilendi. Sağlamlaştırma çalışmasının yapıldığı duvarın üzerinde bulunan asfalt yoldan geçen araç ve yayaların da can güvenliği için kış ortasında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, sorunu geçici bir süreliğine çözüme ulaştıracak. Asıl sorumluluk kendisine ait olmadığı için sınırlı bir çalışma gerçekleştiren Çankaya Belediyesi ekipleri, bölgede öncelikli olarak kanalizasyon bağlantısının gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dayanışma'daki İstinat Duvarı Güçlendiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement