DB Belediyespor, Deplasmanda Yok - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor, Deplasmanda Yok

DB Belediyespor, Deplasmanda Yok

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanda yine başarısız sonuçla döndü.

06.04.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanda istediği sonuçları alamıyor. Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Nazilli Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Yeşil – kırmızı takım adeta 8. Sıraya takıldı.

Sahasında oynadığı maçta Lider Göztepe'yi devirmişti.Sezonun ikinci yarısıda aldığı sonuçlarla bir anda Play-Off grubunu zorlayan Yeşil-Kırmızılı ekip üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından bu iddiasından uzaklaştı.

Evinde başarılı, dışarıda başarısız

Sahasında oynadığı 15 karşılaşmada, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 34 puana rağmen deplasmanlarda ise aksine 15 maçta hiç galibiyet alamadı, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetle aldığı ligin en az puan toplayan ekiplerinden biri oldu. Amedspor bu sezon deplasmanlarda galip gelemeyen ve düşmesi kesinleşen Altay ile birlikte en başarısız iki takımdan biri oldu. 30.hafta sonunda Ligde 41 puanla 8.sırada yer alan Amedspor, 5. sırada bulunan 49 puanlı Sarıyer ile arasında 8 puan fark oluştu. Kalan son 4 karşılaşmada puan farkının kapatılması çok zor ihtimal olarak görünüyor. Diyarbakır Büyükşehir belediyespor'un bu başarısızlığı kentte üzüntüye neden oluyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor, Deplasmanda Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement