DB Belediyespor Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Galibiyet İstiyor

DB Belediyespor Galibiyet İstiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ile evinde yapacağı erteleme maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

01.01.2015 17:26

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü ile evinde yapacağı erteleme maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Kırmızılı takımda hedef galibiyet olarak belirlendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretindeki idmanlarına koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladılar. Daha sonrada topla çeşitli çalışmalar ile teknik taktik çalıştılar. İdmanda erteleme maçının verdiği heyecan vardı.

Yaklaşık iki buçuk saat süren idman sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak erteleme maçımız olan Ankaragücü'nü kazanıp ligin 2. Yarı hazırlık maçlarına iyi bir moralle başlamak istiyoruz. Tek seçeneğimiz galibiyettir. Ligde bir maç eksikleriyle ligin ilk yarısını 18 puanla 13'ncü sırada tamamladık. Ligin ilk yarısını puan olarak istediğimiz yerde tamamlayamadık. Tablo beklentimizin dışında gerçekleşti. Ama Ankaragücü ile yapacağımız erteleme maçını kazanıp, durumumuzu biraz da düzeltmek istiyoruz. Bu nedenle 4 Ocak pazar günü yapacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz. Antrenmanlarımız Cuma günü öğleden sonraya kadar devam edecektir. Daha sonra maç saatine kadar futbolcularımızı tesislerimizde kampa alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement