DB Büyükşehir Belediyespor Sevindirdi - Son Dakika
Spor

DB Büyükşehir Belediyespor Sevindirdi

DB Büyükşehir Belediyespor Sevindirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden İnegölspor'dan alınan puanın sevinci yaşanıyor.

08.12.2014 23:25

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Pazar günü deplasmanda oynadığı maçta İnegölspor ile 1 – 1 berabere kalması Yeşil – Kırmızılıları sevindirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da sevinç var. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yaptığı açıklamada, grubun güçlü takımlarından İnegölspor ile deplasmanda oynadıkları maçta takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, "Bize puan ve puanlar lazımdı istediğimizin fazlasını de alabilirdik. Ama olmadı bir puan aldık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, maçın sonucu daha değişik olurdu lehimize. Futbolcularımızı gösterdikleri performanstan ötürü kutlarım. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak hedefimiz belli üst sıralara çıkabilmektir. Güçlü bir grupta mücadele ediyoruz. Kendimizi biraz toparlarsak çok iyi olacağız. Artık İnegölspor maçı geride kaldı. Deplasmandan alınan bir puanda iyidir. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Büyükşehir Belediyespor Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement