DEDAŞ: Anız Yakma Şebekelere Zarar Veriyor - Son Dakika
Güncel

DEDAŞ: Anız Yakma Şebekelere Zarar Veriyor

DEDAŞ: Anız Yakma Şebekelere Zarar Veriyor

DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, anız yakmalarının enerji nakil hatlarına da zarar verdiğini belirterek çiftçileri uyardı.

28.06.2015 13:43

Şanlıurfa'da Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi. El Ruha Otel'de gerçekleştirilen iftar programına Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEPSAŞ çalışanları ve basın mensupları katıldı.

İftar sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, son zamanlarda gündemde olan anız yakma ve çitçilerin elektrik borçları ile ilgili konulara değindi.

6 ilde fırsat, Helalleşme Kampanyası'nın devam ettiğini belirten Demirbağ, "Çiftçilerimizin ciddi masrafları olduğundan, biz de onlara destek amaçlı yüzde 75'lik bir indirim yaptık. 26 Mayıs'ta başlayan bu kampanyaya son katılım tarihi 30 Haziran. Kampanyanın bitmesine az bir süre kaldı. Çiftçilerimizin önemli bir kısmı bundan yararlanıyor. Bu kampanyadan faydalanmayan çiftçilerimize de buradan sesleniyorum. Az bir süre kaldı onlar da bu fırsattan faydalansınlar" dedi.

Şanlıurfa'da sıklıkla görülen anız yakma konusunda da çiftçileri uyaran Demirbağ, son zamanlarda anız yangınlarının gündemde olduğunu ve bu durumun toprağa, canlılara, enerji nakil hatlarına ve şebekelere zarar verdiğini söyledi.

Çiftçilerin anız yakmamalarını isteyen Demirbağ, bu konuda herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel DEDAŞ: Anız Yakma Şebekelere Zarar Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement