Dedaş'tan Çiftçiler İçin Çalışma - Son Dakika
Yerel

Dedaş'tan Çiftçiler İçin Çalışma

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), Bismil ve Çınar ilçelerinde tarımsal sulama abonesi çiftçilerin kullanacakları elektrik enerjisini kayıt altına almak için çalışma başlattı.

13.05.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), Bismil ve Çınar ilçelerinde tarımsal sulama abonesi çiftçilerin kullanacakları elektrik enerjisini kayıt altına almak için çalışma başlattı.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl tarımsal sulamanın yoğun olarak başlaması beklenen Haziran öncesinde anlaşma imzalayan tarımsal sulama abonesi çiftçiler için çalışma yapıldı.

DEDAŞ görevlileri, elektrik enerjisinin takılacak sayaçlar ile kayıt altına alınmasını kabul eden çiftçi aboneleri, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirildi.

Öte yandan, abone işlemleri olmayanlara ise elektrik sayacı ve pano dağıtıldı. Sayacı bulunan abonelerin sayacı ise kontrolden geçirilerek, sulama sezonuna hazır hale getirildi.

Açıklamada, önceki yılların aksine çiftçilerin abonelik işlemlerini memnuniyetle karşıladığı ve uygulamayı desteklediği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dedaş'tan Çiftçiler İçin Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement