Demba Ba'nın Ayağında Kırık Tespit Edildi - Son Dakika
Spor

Demba Ba'nın Ayağında Kırık Tespit Edildi

Demba Ba\'nın Ayağında Kırık Tespit Edildi

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Mustafa Pektemek ve Demba Ba'nın sakatlıkları hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

09.12.2014 12:04

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık Beşiktaş'ta sakatlık yaşayan futbolcular hakkında açıklama yaptı.

Karanlık Demba Ba'nın ayak parmağında kırık olduğunu söyleren Karanlık, Mustafa'nın durumunun iyi olduğunu söyledi.

MUSTAFA PEKTEMEK

"Mustafa, dün yoğun bir ameliyatı geride bıraktı. 4 saatten daha fazla ameliyathanede kaldı. 2 farklı cerrahi tedavilerini uyguladılar. Birincisi burun, ikincisi ise elmacık kemiği kırıkları için yapıldı. Sporcumuzun durumu çok iyi. 1-2 gün daha hastanede kalması gerekiyor. Bu bile ne kadar ciddi bir sakatlık yaşadığını gösteriyor. Allah'a şükür kalıcı bir hasar yok. Antrenman sonrası kendisinin yanına tekrar gideceğim. Son bilgileri oradaki doktordan alacağım" dedi.

DEMBA BA

"Demba Ba, son maçta ilk yarıda bir darbe aldı. Yanlış hatırlamıyorsam sağ ayaktı. Neyse fark etmiyor sağ ya da sol. Devre arası sonuna kadar idare etti. Devre arasında çıkarmak istedik, oynamak istedi. Biz de engel olmadık. İkinci devre başlamadan ağrıları devam etti. Kırık şüphesi vardı. Baş parmağın yanındaki parmakta kırık bulunuyor. Kötünün de iyisi bir durum vardı. Tedavisine başladık. Dışarıdan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Umarım en yakın zamanda sahalara geri döner. Zaman vermeyeceğim. Ben hayatımda hiç kendi zamanımı veremedim. Kırık varsa ne kadar sürede iyileşeceğini herkes biliyor."

CENK GÖNEN

"Cenk Gönen'in adelesinde yırtık şüphesi vardı. Oynaması gerekiyordu, oynadı. Sakatlık büyüdü. Göğsündeki adalede ciddi şekilde yırtık oluştu. Karabükspor maçında da sakatlığının ne kadar büyüyeceğini de konuştuk. İstirahat etmeden çalışırsa sakatlık artar. Cenk, burada fedakarlık yaptı. Sakatlığı biraz daha büyüdü. Tedaviye başladık." dedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP

"Oğuzhan, Trabzonspor maçı öncesi antrenmanda baldırında bir zorlama yaşamıştı. Kendisini Konya'ya getirdik. Orada tedavisini uyguladık. Orada da maalesef hastalandı. Aynı zamanda onun da tedavisi oldu. Takıma şu anda dönmesi zor" dedi.

TOMAS SİVOK

"Sivok çalışmalara başladı. Sonuna doğru kendini iyi hissetmedi. Biz yüzde yüz iyileşmesini istiyoruz. Yüzde yüz geçmedi." dedi.

UĞUR BORAL

"Uğur, bu hafta koşulara başladı. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. Takıma geri dönebilir" dedi.

Son olarak ise Ertuğrul Karanlık; "Geçen sene daha farklı sakatlıklar ile uğraşıyorduk. Şimdi daha fazla maç oynuyoruz ve sakat sayısı daha az" ifadelerine yer verdi.

Haber1903

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Demba Ba'nın Ayağında Kırık Tespit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement