Demir: "Kayseri Erciyesspor Yenecek İnanca Sahibiz" - Son Dakika
Spor

Demir: "Kayseri Erciyesspor Yenecek İnanca Sahibiz"

Demir: "Kayseri Erciyesspor Yenecek İnanca Sahibiz"

1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahip olduklarını söyledi.

21.08.2015 14:25  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahip olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Malatyaspor'u deplasmanda mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon'da gözler Kayseri Erciyespor maçına çevrildi.

Kulüp Asbaşkan Nihat Demir, yarın akşam Avni Aker'de konuk edecekleri Kayseri Erciyesspor'u taraftarların desteğiyle evine puansız göndereceklerini belirterek, "Ligin ilk haftasında deplasmanda Malatyaspor'u yenerek büyük sevinç yaşadık. Bu sevinci ikiye katlamak için Kayseri Erciyesspor'u mutlaka yeneceğiz. Malatya karşısında yakaladığımız çıkışı sürdürmek için bu karşılaşmayı çok önemsiyoruz. Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahibiz" dedi.

Demir, "Rakibimiz ligin güçlü takımlarından biri. Buna göre de hocalarımız tüm önlemleri aldı. Oyuncularımıza da güveniyoruz. İyi oyunumuzu Kayseri temsilcisi karşısında sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Bunu başardığımız takdirde 3 puan bizim olacaktır" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan destek beklediklerini ifade eden Nihat Demir, "Taraftarlarımızdan, Cumartesi evimizde yapacağımız Kayseri Erciyes karşılaşmasına gelerek takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Bu zorlu maçtan alacağımız galibiyet taraftarımızın da takımlarına olan güvenini artıracaktır. Bu takımın oynadığı oyun ve alacağı skorla onları memnun edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle tüm futbolseverleri maçımıza davet ediyorum" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Demir: 'Kayseri Erciyesspor Yenecek İnanca Sahibiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement