Demirci Kaymakamından Esnaflara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demirci Kaymakamından Esnaflara Ziyaret

Demirci Kaymakamından Esnaflara Ziyaret

Demirci İlçe Kaymakamlığı’na atandığı günden itibaren kurumlara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Demirci Kaymakamı Atila Kantay çarşı esnafına da ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

06.08.2015 17:10

Demirci İlçe Kaymakamlığı'na atandığı günden itibaren kurumlara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Demirci Kaymakamı Atila Kantay çarşı esnafına da ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Demirci Kaymakamı Atila Kantay yaptığı açıklamada, "Devlet olarak halkımıza yakın olmak istiyoruz. Bu amaçla halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde görmek istedik. Esnafımızın ayakta kalması, işlerinin iyi olması ve ticaretin hareketlenmesi ilçemizi daha da geliştirecektir." diyerek, esnaf ziyaretlerinin bundan böyle devam edeceğini dile getirdi.

İlk defa bir kaymakamının ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade eden bıçak ustası Abdullah Karakaya da, dededen toruna uzanan mesleklerini devam ettirdiklerini belirtti. Abdullah Karakaya, "El becerisi herkesin farklıdır. İş yerimizde değişik boylarda bıçak yapıyorum. Mesleğimizi müşterinin isteğine göre devam ettiriyoruz. Tabi bu mesleği eskisi gibi yapan kalmadı. Çünkü bu meslek bitmemesi gereken bir meslek Demirci için önemli bir varlıktır bunu kaybetmememiz lazım." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci Kaymakamından Esnaflara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement