Demirkol Sevgisini Afişlerle Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Demirkol Sevgisini Afişlerle Gösterdi

Demirkol Sevgisini Afişlerle Gösterdi

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfaspor'a destek amaçlı şehrin muhtelif yerlerine çok sayıda afiş astırdı.

24.08.2014 11:59

Şanlıurfaspor'a her Şanlıurfalının sahip çıkması ve destek olması gerektiğini belirten Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Diyarbakır Yolu, Abide Kavşağı ve Sırrın Kavşağı başta olmak üzere hemen herkes tarafından görülebilecek, şehrin muhtelif yerlerine bez afişler astırdık. Sporsever hemşerilerimizi passoling kartı almaları için de teşvik edeceğiz ve herkesi Şanlıurfaspor'a destek olmaya davet edeceğiz. Geçtiğimiz sezon süper lige çıkamayan Şanlıurfaspor, bu sezon inşallah süper lige çıkacak ve Şanlıurfa'mızı en iyi şekilde temsil ederek tanıtımına da katkı sağlayacaktır inşallah" dedi.

Başkan Demirkol, sezonun başlamasına çok az bir süre kala Urfa'da havanın çok sıcak olması nedeniyle GAP Arena Stadı'nın çimlerinin yapılan düzenleme ve çimleme çalışmalarının bozulmasından dolayı üzüldüğünü, ilk hafta maçlarının Urfa dışında oynanmaması için bir çare bulunmasını arzuladıklarını söyledi.

Üzerinde, "Şanlıurfaspor'a PTT 1. Liginde Başarılar dileriz, Fevzi Demirkol, Haliliye Belediye Başkanı" yazılı bez afişler, şehrin muhtelif yerlerine astırıldı.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Demirkol Sevgisini Afişlerle Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement