Demirkol: Yıldırım, Yanal'ın Tarzına Nasıl Şaşırdı Anlayamıyorum - Son Dakika
Spor

Demirkol: Yıldırım, Yanal'ın Tarzına Nasıl Şaşırdı Anlayamıyorum

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Ersun Yanal kolay teknik adam değil. Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın tarzına nasıl şaşırdığına inanamıyorum." dedi.

09.08.2014 16:56  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Ersun Yanal şoku yaşanıyor. Yanal, Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısı sonrası bugün istifasını açıkladı.

Ersun Yanal'ın bu kararını NTV Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol değerlendirdi.

"FENERBAHÇE'DE AÇIK ŞEKİLDE AZİZ YILDIRIM HAKİMİYETİ VAR"

Geçen sezon Aykut Kocaman'ın da benzer bir süreç sonunda istifa ettiğinin altını çizen Demirkol, "Geçen sene de Aykut Kocaman'ın ayrılma süreci de çok farklı değildi. Fenerbahçe'de çok açık bir şekilde Aziz Yıldırım hakimiyeti var. Kararları o veriyor. Sonuçta genel kuruldan yetki almış bir başkan. Arkasında çok büyük bir destek var. Ama bazen başkanlar ve yöneticiler, bu desteği biraz yanlış değerlendiriyorlar. Sonsuz bir yetki olduğu düşünülüyor. Bizim ülkemizde de böyle bir durum var" diye konuştu.

"YILDIRIM, YANAL'IN TARZINA NASIL ŞAŞIRDI İNANAMIYORUM"

Ersun Yanal'la 1 senedir çalışan Aziz Yıldırım'ın, Yanal'ın çalışma tarzına nasıl şaşırdığına inanamadığını belirten Mehmet Demirkol, "Ersun Yanal kolay bir teknik adam değil. Oyuncuları için de kolay bir teknik adam değil. Sadece Fenerbahçe'de değil, daha önce çalıştığı kulüplerde ve Milli Takım'da da hiç kolay olmadı. Onunla çalışmak hiç kolay değildir. Değişik bir egodur. Futbol dünyası standardının dışında çalışır kafası. Siz Ersun Yanal'la sözleşme yapıyorsanız, onun bu doğrularından çıkmayacağını bilmeniz gerekiyor. Aziz Yıldırım ve yönetiminin, 1 senenin sonunda Ersun Yanal'ın tarzına nasıl şaşırdığına inanamıyorum" dedi.

Demirkol: Yıldırım, Yanal\'ın Tarzına Nasıl Şaşırdı Anlayamıyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demirkol: Yıldırım, Yanal'ın Tarzına Nasıl Şaşırdı Anlayamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement