Demirören, Fatih Terim'i Yeni Yönetiminde İstiyor - Son Dakika
Spor

Demirören, Fatih Terim'i Yeni Yönetiminde İstiyor

TFF Başkanlığı'na yeniden aday olan Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den yönetim kuruluna girmesini istedi.

11.06.2015 08:37  Güncelleme: 08:39

TFF'nin 25-26 Haziran'da yapacağı Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa yeniden aday olan Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören, yönetim kurulu listesine sürpriz bir isimi dahil etmek istiyor.

HEM SAHADA HEM YÖNETİMDE

Terim'in kendisinin listesinden yönetime girip katkı sağlamasını isteyen Demirören, başarılı futbol adamına "Milli Takımlar direktörlüğü görevine de devam etmelisin. Böylece hem sahada hem de yönetsel kademede Türk futboluna katkılarını sürdürürsün" dedi.

TERİM SICAK BAKMIYOR

Fatih Terim, Demirören'in bu talebine teşekkür edip, yönetime girmeye sıcak bakmadığını dile getirdi. Yıldırım Demirören ise Fatih Terim konusunda ısrarını sürdürüyor. Terim, bu teklife sıcak bakmama nedenini ise yakınlarına "Yönetime girersem, teknik yandan tamamen arınmış olurum. Yani sahadaki görevimi bitirmek durumunda kalırım" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Demirören, Fatih Terim\'i Yeni Yönetiminde İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demirören, Fatih Terim'i Yeni Yönetiminde İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MEHMET: yeni koalisyon akp hükümetinin çocuğu yıldırım demiröreni def etsin 7 0 Yanıtla
  • Yazik Gunah: Bu adama verilen deger Senol Gunese verilse simdi Fifa siralamalarinda 60-70 degilde ilk 10 da olurduk.İsterse Terim Fedarasyon baskani da olsun. 6 1 Yanıtla
  • addo keles: Demiroren ayagini elini derhal cekmesi lazim Tff den. Adam tam bir fiyasko. Gs sampiyon oldu ve turkiye kupasini kazanda baskan ortalikta yok ve hicbir stada gidemiyor. Be adam , ozaman niye hala aday oluyorsun 4 0 Yanıtla
  • mhp: ya adam hayir demis neyin derdindesiniz 2 0 Yanıtla
  • yavz: yarsuvat başkan aday olursa demiören 5 oy alamaz 2 0 Yanıtla

Advertisement