Demokrasi Nöbetinin Tutulduğu Alan 60 Kişilik Ekiple Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetinin Tutulduğu Alan 60 Kişilik Ekiple Temizleniyor

Demokrasi Nöbetinin Tutulduğu Alan 60 Kişilik Ekiple Temizleniyor

Haliliye Belediyesi, 20 gündür devam eden milli irade ve demokrasi nöbetinin adresi olan Rabia Meydanı’nı her gün 60 kişilik ekiple dip bucak temizliyor.

04.08.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi, 20 gündür devam eden milli irade ve demokrasi nöbetinin adresi olan Rabia Meydanı'nı her gün 60 kişilik ekiple dip bucak temizliyor.

15 Temmuz askeri kalkışma girişiminin ardından Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetinin kentteki adresi olan Rabia Meydanı, her gece on binlerin adresi oluyor. Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla alan her nöbet sonunda temizlenerek, yeni nöbet gününe hazır hale getiriliyor. Vatandaşlar tarafından atılan evsel atıklar, her gece anlık olarak, nöbetin bitmesinin ardından ise yoğunlaştırılmış şekilde temizleniyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 60 kişilik ekip tarafından demokrasi nöbetinin sonunda dip bucak temizlenen nöbet alanı, yeni güne hazır hale getiriliyor. Evsel atıklar süpürme şeklinde temizlendikten sonra çöp taksilerle atıklar, katı atık tesisine götürülüyor. Alanda oluşan kirlilik aynı zamanda elektrikli süpürme araçlarıyla ve ekipler tarafından da ayrıca yıkanarak temizliğin sağlanması amaçlanıyor.

Halılar yerinde temizleniyor

Demokrasi nöbetindeki vatandaşların yatsı ve sabah namazı kılması ve oturmaları için Haliliye Belediyesi tarafından alana serilen halılarda, her nöbetin sonunda yerinde temizleniyor. Haliliye Belediyesinin mobil halı yıkama aracıyla yerinde hijyen kurallarına uyularak temizlenen halılar, daha sonra alandan kaldırılıyor. Nöbet başlamadan önce ise tekrar ekipler tarafından halılar tekrar alana seriliyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetinin Tutulduğu Alan 60 Kişilik Ekiple Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement