Demre'de Antalyaspor Futbol Okulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Demre'de Antalyaspor Futbol Okulu Açıldı

Demre\'de Antalyaspor Futbol Okulu Açıldı

Antalya'nın Demre ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Topcu ile Antalya Demre Spor Taraftarlar Derneği (ADSTAR) katkılarıyla açılan MP Antalyaspor Futbol Okulu, faaliyete başladı.

04.07.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Topcu ile Antalya Demre Spor Taraftarlar Derneği (ADSTAR) katkılarıyla açılan MP Antalya spor Futbol Okulu, faaliyete başladı.

Demre Belediyespor Stadyumu'nda gerçekleşen Antalya Spor Futbol Okulu açılışı, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Avcı, ADSTAR Derneği Başkanı İsmail Gödüç, ADSTAR Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahman Akın ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Yaklaşık 30 öğrencinin eğitim göreceği okulun açılış konuşmasını yapan Başkan Topcu, sporun çok sevildiği Demre'de iyi futbolcular yetiştirmek için açılan futbol okuluna destek verdiğini söyledi. Çocuk sağlığında sporun önemli bir yeri olduğuna değinen Başkan Topcu, yaz sezonu sonunda okula gidecek öğrencilere de derslerini boş vermemeleri konusunda uyardı.

Antrenör Alper Kaan Çiçek ise kurs ile ilgili verdiği bilgide amaçlarının çocuklara sporu sevdirmek ve spor ahlakını öğretmek olduğunu söyledi. Yetenekli olan minik ve genç sporcuların Antalyaspor veya diğer profesyonel lig takımlarının alt liglerine yerleştirileceğini belirten Çiçek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Süleyman Topcu'ya teşekkür etti.

Eski Demre Belediyespor futbolcularından Alper Kaan Çiçek ile Beymelek Belediyespor'da oynayan Umut Sarıca'nın çalıştırıcılığını yaptığı Antalyaspor Futbol Okulu, yaz ve kış etapları olmak üzere araklıksız olarak sürecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Antalyaspor Futbol Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement